zondag 21 april 2013

Onze B&B Namib in Alkmaar is open en we hebben de eerste gasten al gehad!!!
We staan vermeld op www.bedandbreakfast.nl: http://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/alkmaar/nederland/c2759899
Op deze site staat reeds de eerste review vermeld:

Het contact met Silke (eigenaresse) verliep vlot en gemakkelijk. De persoonlijke ontvangst was zeer gastvrij met een heerlijk "home-made" taartje. Ons verblijf bij Namib betekende "puur" genieten. Een beleving is ons meegegeven en dit B&B vonden wij helemaal TOP; echt een aanrader!

En vergeet niet op onze website te kijken:www.namib.nl
Voor vragen:namibalkmaar@hotmail.com of 0610647368

Jullie zijn van harte welkom!









 En nog een paar foto's om jullie te overtuigen dat Alkmaar en 
omgeving echt de moeite waard is!




















zondag 14 april 2013

Drie weken geleden ben ik naar Panama geweest en heb ik een tocht gemaakt met een kano over de rivier, begeleid door een appetijtelijke indiaan :)zie foto hieronder en oordeel zelf...





Na een 20 minuten lekker relaxed in de kano te hebben gezeten was het toch echt de bedoeling dat we te voet verder gingen. De beloning was een duik in een heerlijke waterval, even afkoelen na de klim door de jungle.



Op de terugweg bezochten we naar een indianenstam die ons verteld hoe ze leven en hoe ze voorzien in hun levens onderhoud. Ik ben vooral geïntrigeerd door de kleurrijke doeken die ze dragen.




Hier hebben ze genoeg aan een doek om de middel een kralen topje erbij en aan de lijn doen ze volgens ook niet Het staat prachtig.




We hebben heerlijk gegeten vers gebakken vis, banaan en aardappeltjes in bananenbladeren en heel veel vers en heel zoet fruit, heerlijk!



 Het verse fruit....



 Hieronder wordt ons eten klaar gemaakt.



De huisjes waarin ze wonen....




Alles wordt mooi gedecoreerd met deze bloemen, ook ons eten...



Bloemen in een band geregen voor in je haar...



En ja hoor ik heb 2 van die prachtige doeken gekocht en ik gebruik ik ze als sjaal, die kleuren zijn super, lekker fluor!



Bij het afscheid werden we uitgezwaaid...